Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Subsidietraining
Met subsidies stimuleren overheden
bedrijven en organisaties om bepaalde
activiteiten uit te voeren. Activiteiten die
aansluiten op thema’s die belangrijk zijn
voor uw regio, Nederland of Europa.

Met de juiste subsidie kunt u dus niet alleen
uw eigen doelen behalen. U levert bovendien
een bijdrage aan het oplossen van de
grotere uitdagingen in onze maatschappij.

In-office subsidietraining

Is uw organisatie subsidiebewust? Neemt u van ons aan dat subsidiebewustzijn binnen een organisatie een zeer positieve invloed kan hebben op de ontwikkelingen en resultaten binnen dat bedrijf. Daarom biedt PNO in-office subsidietraining aan: een training door experts voor experts, waarin de sleutelpersonen binnen uw organisatie (weer) leren alle potentiële subsidiemogelijkheden ten volle te benutten.

Wilt u meer weten?

Voor al uw sleutelfunctionarissen

Als DGA bent u op zoek naar een kennispartij voor uw innovatie. Als HR-consultant biedt u een stagiair een leerwerkplaats aan. Als financieel manager bent u verantwoordelijk voor een foutloze administratie. Als onderzoeker denkt u na over een nieuw project. En natuurlijk wilt u als in-house subsidiecoördinator een actueel overzicht hebben van alle do’s en dont’s op het gebied van subsidies. Uit deze situaties kan subsidievoordeel worden gehaald. De wijze waarop u uw project uitvoert, de kennispartner die u zoekt of uw administratievoering kunnen aanleiding zijn voor het verkrijgen van een nieuwe subsidie of om meer uit uw bestaande subsidie te krijgen. Kortom: alle sleutelfunctionarissen binnen uw organisatie zouden eigenlijk geïnformeerd moeten zijn over subsidies en wat daarbij komt kijken. PNO Consultants kan daarvoor zorgen.


Maattraining op uw kantoor

Vanuit onze ruime ervaring verzorgen wij al jaren subsidietrainingen bij bedrijven en organisaties. Hoewel elke training die wij verzorgen uniek is, is er een rode draad in het programma:

  • algemene subsidiekennis: overheidsbeleid, regels, thema’s, juridisch;
  • per thema: gedetailleerd programma dat aansluit op het werkveld van het bedrijf. Hier wordt dan met name ingezoomd op specifieke thema’s, zoals ICT, Life Sciences & Health, High Tech, enzovoort; afhankelijk van het thema komen regionale fondsen, nationale subsidies en Europese subsidiemogelijkheden uitgebreid aan de orde;
  • inrichting van de activiteiten: aansluiten op de subsidievereisten;
  • juridische aspecten: staatssteuntoets, beroep en bezwaar;
  • subsidieadministratie: vastleggen en melden, voorbereiden op controles door subsidieverstrekker, projectinrichting.
Maar, rode draad of niet: de beste beoordelingen ontvangen wij altijd doordat elke training die wij geven volledig is toegespitst op de bijzondere kenmerken en doelen van de organisatie. Maatwerk dus, dat wij ook u graag aanbieden.

 


Wilt u dat uw organisatie subsidiebewust is?

Afhankelijk van uw organisatie en uw wensen neemt een subsidietraining gemiddeld een halve tot een hele dag in beslag. Doorgaans een acceptabele tijdsinvestering dus, waarmee u ook uw organisatie gegarandeerd subsidiebewust(er) maakt. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.


Wilt u meer weten over de In-office subsidietraining? Neem contact met ons op.

In-office subsidietraining?