Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 - 838 13 81
Slider patent en subsidie

Arnold & Siedsma behoort met 11 vestigingen
in Nederland en Europa tot de top-
adviesbureaus op het gebied van octrooi-,
merken- en modellenrecht. 
PNO Consultants is in Nederland en
Europa marktleider op het gebied van
subsidies en fiscale regelingen voor innovatie.
Een unieke samenwerking!

PATENT & SUBSIDIE

Een unieke en integrale benadering van uw innovatie

Investeert u jaarlijks in innovatie en onderzoek? Dan hanteert u vast strakke winstcriteria voor elke innovatie. Het behalen daarvan kan een complexe zaak zijn. Want winst uit innovatie is vaak samengesteld uit meerdere componenten: R&D, legal, product- en merkbescherming, financieel en fiscaal. Ze hebben elk invloed op het behalen van uw innovatiedoelen. Hoe is dit bij u? Zijn deze bedrijfsfuncties goed op elkaar afgestemd? Wij helpen u samen met Arnold & Siedsma aan een integraal advies. Zodat u maximale winst haalt uit uw innovaties. Neem gerust contact met ons op.


Contact button        

Wilt u meer weten?

Wat is PATENT & SUBSIDIE?

PATENT & SUBSIDIE is een unieke en integrale benadering van uw innovaties. Door de samenwerking met Arnold & Siedsma sluiten belangrijke vakgebieden in het advies op elkaar aan. Zo leiden we uw innovatie via de best mogelijke route naar waar het om begon: maximale winst uit uw innovaties, met een goede marktbescherming. PATENT & SUBSIDIE biedt: 

  • Op elkaar afgestemd advies van innovatie-, fiscaal, en patentdeskundigen
  • De beste en veiligste route naar duurzame innovatiewinst
  • Kosteloze haalbaarheidsscan
  • Alle onbenutte kansen in WBSO, innovatiebox en patentstrategie helder in beeld
  • Kwaliteit van marktleiders op het gebied van subsidies en patenten

Zo krijgt u het best mogelijke integrale innovatieadvies. Gebaseerd op de bevindingen van specialisten die elk vanuit hun eigen vakgebied naar uw innovatie kijken. Dat kan u naast een optimaal advies ook nog eens efficiëncywinst opleveren. 

 

Waarom PATENT & SUBSIDIE?

Wilt u als groter bedrijf gebruikmaken van de innovatiebox? Dan heeft u sinds 1 januari 2017 een tweede toegangsticket nodig, zoals een patent. Juist dan komen vragen naar voren die niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden zijn: “Volstaat  een patent voor Nederland of moet dat wereldwijd?” “Wat moet een patent beschermen?” “Moet de beschrijving van mijn innovatie worden aangepast?” “En wat zijn daarvan dan de gevolgen voor andere innovatiesubsidies waarvan ik gebruik maak, zoals de WBSO?" Dit soort vragen passen precies binnen een integraal advies van PATENT & SUBSIDIE.

 

Hoe werkt PATENT & SUBSIDIE?

Wij willen u van het beste advies voorzien. Dat kan in onze ogen dan ook alleen als we gezamenlijk optrekken. U kunt op verschillende manieren van deze samenwerking profiteren:

  1. Een kosteloos kennismakingsgesprek met PNO Consultants en Arnold & Siedsma. Hierin bespreken we uw WBSO, patenten en innovatiebox en brengen we de verbeterpunten aan het licht. 
  2. Een kosteloos verslag van ons kennismakingsgesprek in de vorm van een haalbaarheidsscan. Hierin brengen we de mogelijkheden en kansen in kaart voor WBSO en fiscaal voordeel en innovatiebescherming (bijvoorbeeld door middel van een patent).
  3. Een integraal adviesrapport voor de bescherming van uw innovatie, de optimalisatie van uw subsidies en de samenhang tussen uw patenten en WBSO, die  voor de innovatiebox vereist is. 
  4. Het aanvragen van de subsidies en de patenten en het uitvoeren van het  innovatieboxtraject. Zo zijn uw innovaties juridisch, financieel en fiscaal goed op elkaar afgestemd.   

Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.

Gratis kennismaking?