Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 - 838 13 81
Slider reviews
Met subsidies stimuleren overheden
bedrijven en organisaties om bepaalde
activiteiten uit te voeren. Activiteiten die
aansluiten op thema’s die belangrijk zijn
voor uw regio, Nederland of Europa.

Met de juiste subsidie kunt u dus niet alleen
uw eigen doelen behalen. U levert bovendien
een bijdrage aan het oplossen van de
grotere uitdagingen in onze maatschappij.

Review van uw project of subsidieaanvraag

Heeft u een idee voor een project waarvoor u subsidie wilt aanvragen? Of bent u al bezig met een subsidieaanvraag? Dan wilt u natuurlijk dat uw aanvraag slaagt. Wij helpen u daarbij door een review van uw project of subsidieaanvraag uit te voeren. In welke fase van uw project u zich ook bevindt, wij bieden u de handvatten die nodig zijn om van uw aanvraag een succes te maken. Neem contact met ons op.

Review van project-idee of project-outline

Wilt u meer weten?

Iedere subsidieaanvraag begint met een idee voor een project of innovatie. Voordat u hier veel tijd in gaat steken, wilt u natuurlijk weten welke slaagkans uw project heeft. Daarom toetsen wij vooraf graag uw project-idee of project-outline. Daarvoor hebben we twee review-diensten:

  • Quick scan: We toetsen uw project-idee, voordat u het project verder gaat uitwerken. We kijken of uw project in aanmerking komt voor subsidie, en of het project past binnen de subsidieregeling die u in gedachten heeft. Zo weet u meteen of het zin heeft om het project verder vorm te geven; wellicht in de richting van een subsidieaanvraag. 
  • Viability-analyse: We beoordelen de fundamentele kracht van uw (concept)project, waarbij we onder meer kijken naar innovativiteit, kwaliteit van consortium, impact en match met de subsidieregeling die u in gedachten had, enzovoort. Op basis van deze analyse bieden we een go/no-go-advies om met de aanvraag te starten. Daarnaast geven we tips waarmee u uw project verder kunt versterken. We kijken ook of er wellicht een andere subsidie bestaat waarvoor uw project beter geschikt is.

Review tijdens de subsidieaanvraag

Bent u al begonnen met uw subsidieaanvraag? Om uw slaagkans te verhogen, is het belangrijk dat de juiste informatie in de aanvraag staat en dat u de juiste taal gebruikt. Ook moet u aansluiten bij de wensen en eisen van de subsidieverstrekker. Daarom bieden wij ook in deze fase review-diensten aan:

  • Vroege review: We bekijken de vroege versie van uw subsidieaanvraag om te zien hoe we het idee kunnen versterken, of de structuur en opbouw logisch zijn, hoe sterk uw argumenten zijn, welke informatie er nog ontbreekt en hoe sterk het consortium is. Ook kijken we naar de verdeling van de taken en de presentatie. Daarbij geven we heel concreet aan hoe u de tekst en inhoud van het voorstel kunt verbeteren. 
  • Late review: Er komt een moment dat u een zo goed als definitieve aanvraag heeft. Bij grote projecten kan zo’n aanvraag tientallen pagina’s beslaan. In onze late review proberen we uw bestaande idee verder te versterken en zo goed mogelijk te presenteren. Zaken als compleetheid, structuur, presentatie, argumentatie en impact komen aan de orde. Daarbij verbeteren we de tekst en opmaak van het voorstel. We geven heel concreet aan wat u inhoudelijk zelf nog kunt verbeteren. Ook geven we aan of het voorstel aan alle eisen voldoet, en zo niet, wat er nog moet gebeuren. Zo heeft u uiteindelijk een aanvraag die maximaal voldoet aan de eisen en verwachtingen van de subsidieverstrekker.

Wilt u een projectidee of subsidieaanvraag toetsen?

Onze reviewers helpen u graag om uw subsidie zo kansrijk mogelijk te maken. Neem contact met ons op. 


Review nodig?