Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Subsidie aanvragen
Met subsidies stimuleren overheden
bedrijven en organisaties om bepaalde
activiteiten uit te voeren. Activiteiten die
aansluiten op thema’s die belangrijk zijn
voor uw regio, Nederland of Europa.

Met de juiste subsidie kunt u dus niet alleen
uw eigen doelen behalen. U levert bovendien
een bijdrage aan het oplossen van de
grotere uitdagingen in onze maatschappij.

Subsidie aanvragen

Bent u of gaat u bezig met een project of een idee? Dan heeft u ook financiering nodig. Vooral voor innovatieve projecten is daar vanuit de overheid en Europa subsidie voor beschikbaar. Wij ondersteunen u bij het identificeren van de juiste subsidie. En we helpen u bij het aanvragen van subsidie. Zo kunt u zich helemaal richten op het behalen van uw doel. Neem hiervoor contact met ons op.

De juiste subsidie bepalen

Wilt u meer weten?

Gaat u beginnen met een project, of heeft u een idee? Dan brengen wij alle relevantie subsidies voor u in kaart. We kijken samen met u naar uw ambities en wat u wilt bereiken. Vervolgens stemmen we de subsidiemogelijkheden daar precies op af. In welke sector u ook zit en in welke regio uw onderneming ook werkt, er is vrijwel altijd een subsidiemogelijkheid die precies past bij uw organisatie en uw doelen. Bekijk welke subsidies er zijn. 

Subsidie aanvragen en realiseren van uw project

Heeft u eenmaal de juiste subsidie voor ogen, dan heeft u nog een overtuigende subsidieaanvraag nodig. Wij stellen met u die subsidieaanvraag op. Dat doen we door te kijken waar uw doelen aansluiten op die van de subsidieverstrekker, zodat die de meerwaarde van uw project inziet. Zonder afbreuk te doen aan uw project. Zo is uw kans op succes zo groot mogelijk. Vervolgens dienen we de aanvraag in binnen de gestelde deadlines. En beantwoorden we aanvullende vragen van de subsidieverstrekker. Heeft u eenmaal uw financiering voor elkaar? Dan helpen wij u bij de realisatie van uw project met advies over uw financieel projectmanagement.

Voorbeeld: WBSO aanvragen

Stel, u of iemand in uw organisatie verricht R&D. Dan kunt u via de WBSO een belastingverlaging aanvragen. Een goede WBSO-aanvraag onderscheidt zich doordat het project in zijn volle omvang wordt omschreven en door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wordt goedgekeurd. PNO heeft op dit punt een naam hoog te houden. Niet alleen zijn wij de partij met de meeste jaren ervaring (wij zijn het eerste subsidieadviesbureau in Nederland). Ook is ons slagingspercentage al jaren ruim boven het marktgemiddelde. Dit danken wij onder meer aan onze ervaren consultants. Maar wij werken ook met een tool, waarmee onze WBSO-aanvragen precies volgens de eisen van RvO worden opgesteld en via een directe lijn worden ingediend. U heeft dus geen omkijken meer naar uw WBSO-aanvraag.

Wilt u weten wat we voor andere subsidies voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Gratis WBSO advies-uur?

POPULAIRE SUBSIDIES