Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Slider vind een partner
Innoveren door samenwerken kan echt
tot betere resultaten leiden. U doet
nieuwe kennis op, krijgt toegang tot
interessante netwerken en versnelt uw
innovatie.

PNO maakt onderdeel uit van kleine en
grote, regionale en internationale
netwerken. Doe dus uw voordeel
met PNO.

Succesvol innoveren door samenwerking

Succesvol innoveren doet u vaak niet alleen. Daarbij werkt u samen met nationale en internationale partners. PNO beschikt over een netwerk van 3.000 innoverende bedrijven. Wij zoeken en verbinden partners die een innovatieve oplossing zoeken om zich nog beter in de markt te zetten. Bent u op zoek naar een partner voor innovatie door samenwerking? Via ons vindt u de beste match. Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Vind een partner 

Het is niet altijd makkelijk om voor uw innovatie de juiste partner te vinden. Wij helpen u in deze zoektocht. Daarvoor maken we gebruik van ons netwerk: regionaal, landelijke en internationaal in verschillende sectoren. Zo vindt u een geschikte partner of consortium. Bent u juist als samenwerkingsverband op zoek naar een partner? U heeft bijvoorbeeld nog bepaalde expertise of aanvullende kennis en ervaring nodig om uw project tot een succes te maken? Wij vinden voor u uit ons netwerk een geschikte partner. Ook kunt u gebruikmaken van ons online platform Innovation Place om een oproep te doen voor nieuwe samenwerkingspartners.

Zoekt u een partner? Neem contact met ons op.

 

Sluit aan bij een PNO-project

Wist u dat PNO ook doet aan projectontwikkeling? En daarin ook meedoet als partner of coördinator? In onze rol als projectontwikkelaar brengen wij bijvoorbeeld vanuit ons uitgebreide netwerk verschillende partners bij elkaar. We verbinden partijen, zoals universiteiten, R&D-organisaties, startups en andere innoverende partijen. Wij leveren daarin allerlei diensten die nodig zijn om de innovatie tot een succes te maken. Denk aan advies en ondersteuning in de uitvoering om de projectdoelen te realiseren. Of strategische ondersteuning om de innovatie naar de markt te brengen. 

Meer weten over onze innovatieservices? Neem contact met ons op.

Zoekt u een partner?

OOK INTERESSANT VOOR U