Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Herstructurering
Wilt u een onderneming of een project
financieren? Een bestaande lening
herfinancieren? Is herstructurering
gewenst? PNO Financial Advisory
biedt u daadkrachtig advies van
ervaren professionals met decennia
ervaring in herstructureringen en
financieringen en een krachtig netwerk
in de bancaire, corporate finance en
private equity wereld.

Financiële herstructurering noodzakelijk?

Als de resultaten van een bedrijf ernstig onder druk staan, is krachtig handelen vereist. De bedrijfskosten moeten omlaag. Een ingrijpende reorganisatie is noodzakelijk of er moet zelfs een financiële herstructurering plaatsvinden. Al met al is het zaak om stappen te zetten die niet alleen een dreigend faillissement voorkomen, maar ook hernieuwde duurzame groei mogelijk maken.

Wilt u meer weten?


Herstructurering met resultaat

Veel ondernemers vertrouwen in goede en in slechte tijden op hun vaste adviseurs. Deze adviseurs hebben natuurlijk een waardevolle kennis over de onderneming maar benaderen veelal ieder vraagstuk vanuit hun eigen specialiteit en in noodsituaties kan dat ontoereikend zijn. Dan is het verstandig om een partij te betrekken met een brede kennis van zaken die de regie van het proces op zich kan nemen. Een partij die op basis van een heldere analyse een herstructureringsplan opstelt waarin het bestaansrecht van de onderneming opnieuw wordt aangetoond. Deze stap is niet alleen nodig om toegang te krijgen tot financiers, het vormt tevens de basis voor een succesvolle toekomst van de onderneming.

Om deze regiefunctie te kunnen vervullen is kennis en ervaring op alle relevante vakgebieden als financiering, (her)structurering en fusies & overnames noodzakelijk. Maar daarnaast is de doortastendheid van een medeondernemer, die bovendien beschikt over toegang tot kapitaalkrachtige financiers en investeerders, minstens zo belangrijk.


PNO Financial Advisory heeft alles in huis

PNO Financial Advisory wordt gevormd door ondernemers met veel ervaring in herstructureringen en financieringen. Zij hebben een achtergrond in de bancaire-, corporate finance en private equity wereld. Alle noodzakelijke specialismen op het vlak van financiering en structurering zijn vertegenwoordigd. U treft bij ons ‘ervaringsdeskundigheid’ op uitvoerend, adviserend, en bestuurlijk niveau. Bij onze ondernemende aanpak hoort een heldere tariefstructuur die passend is bij de situatie van uw onderneming. Een gedeeltelijke resultaatafhankelijke vergoeding is daar onderdeel van.

Wilt u kennismaken met het team van PNO Financial Advisory? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

PNO Financial Advisory is een dochteronderneming van de PNO-groep, internationaal marktleider op het gebied van financieringsoplossingen voor innovaties en investeringen.