Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Betrokken bij Personalised Medicine? Doe mee!

Interessante projectkansen met mogelijkheid voor EU subsidie

Op het gebied van ‘personalised medicine’ zijn interessante ontwikkelingen gaande. Zo wordt er bijvoorbeeld grote vooruitgang geboekt in het categoriseren van patiënten op basis van (genetische) kenmerken om behandelingen af te stemmen op groepsniveau. Het ontbreekt echter vaak nog aan persoonlijke behandelprotocollen en dat is jammer, want de potentiële voordelen zijn veelbelovend. Zo liggen een sterke toename van het behandelingseffect, vermindering van bijwerkingen en de afname van zorgkosten in het verschiet. Reden waarom de EU personalised medicine (PM) hoog op de agenda heeft staan.


Deel uw expertise en werk (gesubsidieerd) mee aan de realisatie van personalised medicine

Een concrete stap van de EU is het inzetten van het Horizon2020 SC1-subsidieprogramma voor PM. En aan dat initiatief koppelt PNO deze oproep: bent u actief in bijvoorbeeld genomics, metabolomics, me-Health en/of telemedicine en staat u open voor (internationale) samenwerking, deel dan uw expertise en werk mee aan fantastische ontwikkelingen op het gebied van PM. Ook andere vak- en doelgebieden staan open voor deelname; eigenlijk is het belangrijkste criterium dat er een raakvlak moet zijn met (een of meerdere) schakels van de PM-waardeketen.

Mee-ontwikkelen met
Personalised Medicine?

Meld u aan

Artikelen in de Subsidieflits van 10 augustus 2017:

Dutch Windwheel
Personalised Medicine
DHI
RAAK-MBO
Praktijkleren
Zorg op afstandGebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 09/08/2017 

- Categorieën: Horizon 2020