Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

EFRO OP Zuid subsidieert vanaf 23 juni weer kennisoverdracht

Voorbeelden van succesvolle projecten in valorisatie

Ondernemers in Zuid-Nederland opgelet: vanaf 23 juni kunt u weer subsidie aanvragen voor valorisatieprojecten. Heeft u kennis opgedaan in een innovatieproject die u nu wilt delen met de wereld? Voor projecten in kennisoverdracht (valorisatie) kunt u subsidie krijgen. Binnen EFRO operationeel programma Zuid (OP Zuid) is hiervoor ruim acht miljoen euro beschikbaar.


Succesvolle valorisatieprojecten

Projecten in valorisatie waaraan PNO in de afgelopen tijd heeft meegewerkt zijn onder meer:
  • Een IT-bedrijf dat softwareplatformen bouwt voor de telecomsector start met de ontwikkeling van een zelfstandig ‘billingsysteem’, dat als SaaS (Software as a Service) moet kunnen worden aangeboden. De uitdaging is om de input, die uit verschillende ERP- of CRM systemen kan komen, foutloos te kunnen verwerken. Een dergelijk product bestaat in Europa nog niet. In samenwerking met kennisinstellingen hoopt het bedrijf niet alleen deze innovatie te realiseren, maar ook een positieve impact op de regio (scholing, werkgelegenheid) te hebben.
  • Een producent van cleanrooms wil een onbrandbare cleanroom ontwikkelen. Hiermee kan aan de steeds strenger wordende veiligheidseisen worden voldaan. Met de ontwikkeling van een metalen cleanroom verwacht het bedrijf beter te kunnen concurreren, maar ook nieuwe markten te kunnen ontsluiten.

Zelf EFRO subsidie aanvragen?

Wilt u subsidie aanvragen voor een valorisatieproject? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op met een van onze EFRO-specialisten.

EFRO OP-Zuid
aanvragen?

Wij helpen u


Nooit meer iets missen over EFRO subsidies?


Meld u aan voor de Subsidieflits.
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 10/05/2017 

- Categorieën: Subsidies, EFRO