Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

eHerkenning voor Subsidieregeling praktijkleren

Tegemoetkoming tot 2.700 euro voor werkgevers met een leerwerkplaats

Erkende leerbedrijven, die in het afgelopen schooljaar (bbl-)leerlingen hebben mogen begeleiden, kunnen weer subsidie voor praktijkleren aanvragen. Deze Subsidie praktijkleren bedraagt 2.700 euro per leerwerkplaats per schooljaar. Voor direct aanvragen bij subsidieverstrekker RVO is wel een eHerkenning nodig. Handig alternatief: aanvragen via Praktijkleren online.


Subsidie beschikbaar voor vmbo, mbo-bbl, hbo en promovendi

Werkgevers kunnen voor het schooljaar 2016-2017 deze subsidie aanvragen tot 15 september aanstaande. De subsidie kan worden aangevraagd voor werknemers op praktijkleerplaatsen zoals MBO BBL’ers of werknemers die HBO in deeltijd studeren. De criteria, die verschillen per niveau, vindt u hier. De aanvraag kan worden ingediend door het digitale aanvraagformulier van subsidieverstrekker RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) in te vullen. Om dit formulier in te vullen is wel een eHerkenning nodig. Vergeet dan ook niet om tijdig uw eigen eHerkenning aan te vragen.


Handig alternatief: Praktijkleren online

Bedrijven die geen eHerkenning (willen) gebruiken en zeker willen zijn dat ze een volledige en correcte aanvraag indienen kunnen gebruik maken van onze online portal Praktijkleren Online. Hiermee profiteren zij van een systeem dat voldoet aan de wettelijke eisen, veilig is, altijd beschikbaar en de mogelijkheid biedt om zonder eHerkenning aanvragen in te dienen. Bovendien stelt Praktijkleren Online deze bedrijven in staat om een volledige verantwoording bij te houden voor de leerlingen waarvoor subsidie wordt aangevraagd. Ook belangrijk vanwege de controles door RVO op uw projectadministratie.


Subsidieregeling praktijkleren aanvragen? Met eHerkenning of via Praktijkleren online

Denkt u dus in aanmerking te komen voor de Subsidieregeling pratijkleren? Vergeet dan niet eHerkenning aan te vragen of regel het via Praktijkleren online. Méér informatie vindt over Praktijkleren online vindt u hier of door contact op te nemen met een van onze specialisten.

Praktijkleren
online aanvragen?

Wij helpen u

Artikelen in de Subsidieflits van 10 augustus 2017:

Dutch Windwheel
Personalised Medicine
DHI
RAAK-MBO
Praktijkleren
Zorg op afstand


Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 09/08/2017