Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Friese subsidie voor projecten circulaire economie

PNO nog dichterbij met kantoor in Leeuwarden

Speciaal voor Friese ondernemers die betrokken zijn bij, of plannen hebben voor projecten op het gebied van circualire economie, komt er binnenkort een aantrekkelijke subsidie beschikbaar. En wat nog mooier is: onze consultants kunnen u daaraan helpen vanuit een nieuw kantoor in het hartje van Leeuwarden!


Circulaire economie speelt in meerdere thema’s

Projecten op het gebied van circulaire economie hebben in de regel als doel minimale tot ‘zero-waste’ op te leveren. De echte kringloop dus, waarvoor overheden graag subsidie beschikbaar stellen. Voor deze Friese regeling – die dus uitsluitend voor Friese ondernemers bedoeld is – geldt dat vanaf 12 oktober voor projecten die een bijdrage leveren aan de circulaire economie 50.000 euro subsidie kan worden aangevraagd. Een project daarvoor moet wel raakvlakken hebben met een van de volgende thema’s:

  • landbouw, biomassa en voedsel
  • kunststoffen en plastics
  • watertechnologie en nieuwe sanitatie
  • bouw
  • maakindustrie.

Friese ondernemers kunnen nu terecht bij PNO in Leeuwarden

De publicatie van deze subsidie is een mooi moment om u, als Friese ondernemer, uit te nodigen daarover uw licht op te steken op ons gloednieuwe kantoor in het hartje van Leeuwarden. Wij zijn sinds september gevestigd aan het Zuiderplein in Leeuwarden. Een perfecte locatie om deel uit te maken van de regionale innovatiedynamiek in Friesland. Dus, mocht u innovatieplannen hebben of, zoals in bovengenoemd voorbeeld, actief zijn op het gebied van circulaire economie? Maak dan snel een afspraak met onze consultants Dirk van der Meij of Wouter van Gammeren.

Afspraak in
Leeuwarden?

Wij helpen u

Artikelen in de Subsidieflits van 5 oktober 2017:

Benoeming
Water projecten
EFRO
Circulaire economie
Tax Control
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 05/10/2017