Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Geen ESF Duurzame Inzetbaarheid meer in 2017

ESF-DI voor bedrijven en instellingen pas weer in 2018 beschikbaar

Tegen de verwachting in komt dit najaar geen ESF-DI subsidie beschikbaar. Bedrijven en instellingen die advies willen inhuren voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers moeten hiervoor wachten tot 2018. Voor regio’s en sectoren is nog wel ESF-DI subsidie beschikbaar.


Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen

Via ESF-DI kunnen bedrijven en instellingen tot maximaal 10.000 euro subsidie ontvangen voor het inhuren van advies in het kader van duurzame inzetbaarheid. Het gaat dan om kleinschalige trajecten die bijvoorbeeld zijn gericht op het bevorderen van gezond en veilig werken, het verbeteren van de leercultuur of het stimuleren van interne mobiliteit. Waarom Agentschap SZW (het overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van ESF-DI) deze populaire subsidie dit jaar niet meer beschikbaar stelt is nog niet bekend. Ook over een eventuele openstelling in 2018 is nog niets bekend.


DI voor regio’s en sectoren wel ‘open’

ESF-DI kent ook een categorie Onderwijs & Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) en samenwerkingsverbanden van sociale partners. Voor deze groepen is dit najaar nog wel subsidie beschikbaar. Aanvragen hiervoor kunnen tussen 25 september en 13 oktober 2017 worden ingediend.


Investeren in uw werknemers?

Wat voor type organisatie u ook bent: als u plannen heeft voor of vragen over het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers dan kan het de moeite lonen om eens te sparren met een van onze scholing- en arbeidsprofessionals. Een mailtje volstaat!

Vraag over
ESF-DI?

Wij helpen u

Artikelen in de Subsidieflits van 24 augustus 2017:

ESF-DI
Circulaire economie
Webinar Prinsjesdag
Praktijkleren
Landbouw
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 24/08/2017 

- Categorieën: Subsidies, ESF