Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

In-office subsidietraining

Zijn uw finance- en R&D- en HR-mensen subsidiebewust?

Een rare vraag misschien: zijn uw mensen subsidiebewust? Maar neemt u van ons aan dat subsidiebewustzijn binnen een organisatie een zeer positieve invloed kan hebben op de ontwikkelingen en resultaten binnen dat bedrijf. Daarom biedt PNO in-office subsidietraining aan: een training waarin de sleutelpersonen binnen uw organisatie (weer) leren alle potentiële subsidiemogelijkheden ten volle te benutten.


Relevant voor alle sleutelfunctionarissen

Als DGA bent u op zoek naar een kennispartij voor uw innovatie. Als HR-consultant biedt u een stagiair een leerwerkplaats aan. Als financieel manager bent u verantwoordelijk voor een foutloze administratie. Als onderzoeker denkt u na over een nieuw project. En natuurlijk wilt u als in-house subsidiecoördinator een actueel overzicht hebben van alle do’s en don'ts op het gebied van subsidies.

Zonder uitzonderingen zijn dit situaties waaruit doorgaans subsidievoordeel kan worden gehaald. De subsidiewereld kent namelijk zoveel aanknopingspunten met de meest uiteenlopende bedrijfsfuncties dat het te kort door de bocht zou zijn om alleen maar te kijken naar ‘welke subsidies er zijn’. Ook de wijze waarop u uw project uitvoert, de kennispartner die u zoekt of uw administratievoering kunnen aanleiding zijn voor het verkrijgen van een nieuwe subsidie of voor het vergroten van de opbrengst uit een bestaande subsidie. Kortom: alle sleutelfunctionarissen binnen uw organisatie zijn betrokken bij subsidiesucces en zouden dus geïnformeerd moeten zijn over subsidies en wat daarbij komt kijken. PNO Consultants kan daarvoor zorgen.


Training op maat bij u op kantoor

Vanuit onze ruime ervaring verzorgen wij al jaren subsidietrainingen bij bedrijven en organisaties. Hoewel elke training die wij verzorgen uniek is, is er een rode draad in het programma:

  • algemene subsidiekennis: overheidsbeleid, regels, thema’s
  • per thema: gedetailleerd programma dat aansluit op het werkveld van het bedrijf. Hier wordt met name ingezoomd op specifieke thema’s zoals ICT, Life Sciences & Health, High Tech, enzovoort; afhankelijk van het thema komen regionale fondsen, nationale subsidies en Europese subsidiemogelijkheden uitgebreid aan de orde
  • inrichting van de activiteiten: aansluiten op de subsidievereisten
  • juridische aspecten: staatssteuntoets, beroep en bezwaar
  • subsidieadministratie: vastleggen en melden, regels, voorbereiden op controles door subsidieverstrekker, projectinrichting.

Maar, rode draad of niet: de beste beoordelingen ontvangen wij altijd doordat elke training die wij geven volledig is toegespitst op de bijzondere kenmerken en doelen van de organisatie. Maatwerk dus, dat wij ook u graag aanbieden.


Wilt u dat uw organisatie subsidiebewust is?

Afhankelijk van uw organisatie en uw wensen neemt een subsidietraining gemiddeld een halve tot een hele dag in beslag. Een overzienbare tijdsinvestering waarmee u uw organisatie gegarandeerd subsidiebewust(er) maakt. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

In-office
subsidietraining?

Vraag het aan


Nooit meer iets missen over onze trainingen?


Meld u aan voor de Subsidieflits.
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 17/05/2017