Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Mkb’s: profiteer van het Topsectorenbeleid met MIT

Uitnodiging voor MIT R&D-bijeenkomst op 6 juli

Bent u een Nederlands mkb en werkt u aan technische innovatie? Dan kunt u vanaf 3 juli weer profiteren van de subsidieregeling Mkb Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) onderdeel R&D samenwerking. Om u goed voor te bereiden op deze regeling, organiseert PNO op 6 juli in ons kantoor in Utrecht een kennisbijeenkomst. Er kunnen maximaal 16 bedrijven meedoen, dus meld u snel aan.


MIT-regeling: voor innovatief mkb

De overheid (h)erkent dat het mkb cruciaal is voor innovatie en de versterking van onze economie. Om de betrokkenheid van het mkb te vergroten heeft het ministerie van Economische Zaken in overleg met de topsectoren de subsidieregeling Mkb Innovatie- stimulering Regio en Topsectoren (MIT) opgesteld. Binnen deze regeling kunt u vanaf 3 juli tot 200.000 euro subsidie ontvangen voor een samenwerking met een ander mkb. Om voor deze regeling in aanmerking te komen, moet u uiteraard voldoen aan de diverse vereisten.


Goed beslagen ten ijs: meld u aan voor de bijeenkomst

Wilt u ook goed beslagen ten ijs komen? Tijdens de bijeenkomst dragen wij kennis en ervaring over, brainstormen we met elkaar om tot goede ideeën en initiatieven te komen, is er gelegenheid tot netwerken en ontstaan misschien wel mooie nieuwe initiatieven die leiden tot een succesvolle subsidieaanvraag - waar u deel van uit kunt maken!

Wilt u zich
aanmelden?

Aanmelden


Nooit meer iets missen over MIT?


Meld u aan voor de Subsidieflits.
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 14/06/2017