Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Nieuwe kans op Innovatiekrediet voor klinische projecten

Dien op 1 juli in, anders is budget wellicht opnieuw uitgeput

Werkt u aan een klinische innovatie? En heeft u daar een lening voor nodig? Wees er dan snel bij. Vanaf 1 juli is er weer budget voor het Innovatiekrediet voor klinische ontwikkelingsprojecten. Ons advies: dien uw voorstel direct op 1 juli in, want het budget is daarna waarschijnlijk snel uitgeput. Zowel klinische als technische projecten mogen namelijk vanaf 1 juli gebruikmaken van het Innovatiekrediet-budget.


Na 1 juli één budget voor technische en klinische aanvragen

Tot 1 juli zijn er twee budgetten: voor technische ontwikkelingsprojecten (40 miljoen euro) en voor klinische ontwikkelingsprojecten (20 miljoen euro). Het budget voor klinische projecten is al enige tijd uitgeput. Op 1 juli voegt de overheid de budgetten samen. Zowel technische als klinische ontwikkelingsprojecten kunnen dan een lening uit het gezamenlijke budget aanvragen. Gezien de snelheid waarmee het eerdere budget voor klinische aanvragen is overvraagd, is het waarschijnlijk dat ook dit nieuwe budget snel is uitgeput. Snelheid is dus het devies!


Wat is het Innovatiekrediet?

Het Innovatiekrediet is een risicodragende lening. U moet de lening terugbetalen met de winst uit uw innovatie. U kunt het krediet aanvragen als u een bedrijf bent. Ook starters komen in aanmerking voor het krediet.


Vraag uw Innovatiekrediet snel aan

Let er wel op dat de aanvraag compleet is! RVO neemt aanvragen namelijk pas in behandeling als die compleet zijn. Wij helpen u graag om snel een complete en kansrijke aanvraag in te dienen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vraag over
Innovatiekrediet?

Wij helpen u


Nooit meer iets missen over Innovatiekerdiet?


Meld u aan voor de Subsidieflits.
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 07/06/2017