Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Ontwerp een sterk projectidee voor Erasmus+

Meld u aan voor de Erasmus+ adviesdag op 19 december

Heeft u een idee voor een Erasmus+ project? En u daar vrijblijvend advies over willen inwinnen? Dat kan tijdens de Erasmus+ adviesdag op 19 december! Meld u direct aan.


In 2018 kunt u weer subsidie aanvragen om in gezamenlijkheid met internationale partners de kwaliteit van onderwijs te verbeteren en ‘best practices’ uit te wisselen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van gemeenschappelijke modules, of de integratie van een grotere verscheidenheid aan leervormen (bijv. e-learning/distance learning).


Hulp bij een sterk projectidee

Het opstellen van een goed project kost veel tijd. Alles staat of valt met een sterk project idee. En daarmee willen we u graag helpen. Wij nodigen u daarom graag uit om vrijblijvend met één van onze experts uw project idee te bespreken en samen te bekijken of uw idee aansluit bij een van de onderdelen van Erasmus+. Tijdens dit gesprek delen wij onze kennis en ervaring met u en geven we u tips & tricks om uw projectidee of projectvoorstel te versterken.


Succesfactoren

PNO is sinds de start van Erasmus + actief in de verschillende onderdelen van het programma. Zo zijn we betrokken bij meer dan 25 succesvolle projectaanvragen Erasmus Mundus, Jean Monnet, Strategische Partnerschappen, Capacity Building, Sport en Kennisallianties. Wat zijn onze succesfactoren?

  • PNO heeft experts die jarenlange ervaring hebben met het Erasmus+ programma
  • PNO heeft uitgebreide ervaring als adviseur voor onderwijsinstellingen en is daardoor bekend met ontwikkelingen en problematieken die daar spelen
  • PNO heeft een uitgebreid netwerk van publieke en private klanten, waardoor wij weten wat er in diverse sectoren speelt en wij de verbinding met de arbeidsmarkt kunnen maken

Adviesdag informatie

Waar: PNO Kantoor Eindhoven, Flight Forum 3425, 5657 EW Eindhoven
Wanneer: 19 december 2017, tussen 09.30 – 16.30
Heeft u interesse in een kennismaking met ons? Meld u nu aan.

Ook naar
deze meeting?

Meld u aan

Artikelen in de Subsidieflits van 7 december 2017:

SDE+
WBSO vragenbrief
Horizon2020
Erasmus+
IMI
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 07/12/2017 

- Categorieën: PNO, Erasmus+, Evenementen