Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Open Mind zoekt 'out-of-the-box-ideeën met maatschappelijke impact'

50.000 euro voor de vijf meest vernieuwende plannen

NWO-TTW keert voor de derde keer een subsidie uit voor ‘verrassende’ onderzoeksideeën via het programma Open Mind. De nationale wetenschapsfinancier is specifiek op zoek naar originele ideeën die de maatschappij en de wereld verder kunnen helpen. NWO-TTW biedt onderzoeksfinanciering van maximaal 50.000 euro voor de vijf beste plannen. Wetenschappers kunnen hun ideeën tot en met 5 september indienen.


Out-of-the-box-denken

De nadruk van het Open Mind-programma ligt op ideeën die nog niet eerder zijn uitgevoerd binnen de huidige onderzoekslijnen van degene die het plan indient. NWO-TTW roept wetenschappers dan ook op om out-of-the-box te denken hoe zij kunnen bijdragen aan een betere wereld. Ze zoeken specifiek naar duurzame oplossingen die in lijn zijn met ‘people, planet, profit’-doelstellingen. De plannen die de beste beoordeling krijgen, krijgen een jaar onderzoeksfinanciering. NWO-TTW maakt de winnaars bekend tijdens het jaarcongres op 9 november.


Indienen: kort maar krachtig, met een video

Bijzonder is dat u een voorstel van maximaal twee pagina’s mag indienen, vergezeld door een video van maximaal twee minuten. Daarmee onderscheidt dit programma zich van andere programma’s. Wilt u uw originele idee goed maar kort en krachtig verwoorden? Onze consultants helpen u graag met het schrijven van een kansrijke aanvraag. Of met een review van uw aanvraag. Daarnaast kunnen we meedenken over de video: wat wilt u overbrengen? En hoe kunt u dat het beste doen? Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vragen over
Open Mind?

Vraag het ons


Nooit meer iets missen over onderzoek subsidies?


Meld u aan voor de Subsidieflits.
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 12/07/2017 

- Categorieën: Subsidies