Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

Oproep: werk mee aan een uniek project

Dutch Windwheel staat wereldwijd in de belangstelling

Rotterdam krijgt er een nieuwe landmark bij: de Dutch Windwheel. Dit gebouw is op alle fronten vernieuwend: op het gebied van architectuur, duurzaamheid en maatschappelijk uitdagingen worden grenzen verlegd. En wij nodigen u, als innoverend mkb, uit om de komende twee jaar mee te werken aan de invulling van de binnenkant van dit gigantische gebouw.


Kunt u als mkb ruimtes smart en circulair ontwerpen?

PNO Consultants is servicepartner van dit ambitieuze project dat recent nog de Green Deal ontving uit handen van demissionair minister Kamp. Als u nog niet eerder van dit project heeft gehoord dan adviseren wij u eerst een kijkje te nemen op de website van dit project: wauw-reactie gegarandeerd!
Samen met de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie (CBM) bieden wij mkb’s de mogelijkheid om de komende twee jaar mee te werken aan een smart en circulaire invulling van dit gebouw. Het gaat om 6.000m2 hotelruimte, 28.000 m2 appartementen/short stay, 3.000 m2 entrance en 30.000 m2 commerciële ruimtes die smart en circulair moeten worden ontworpen en uitgevoerd! Uiteenlopende vakgebieden zijn denkbaar: interieurbouw, plaatmateriaal en bioplastics, Internet of Things, 3D printtechnologie, noem maar op.


Voor dit project kan een passende subsidie worden aangevraagd

Binnen de kaders van het Nederlandse Topsectorenbeleid kan voor dit project IPC-subsidie worden aangevraagd: Innovatie Prestatie Contract. Een van de voorwaarden voor deze subsidie is dat minimaal 10 mkb’s onderdeel moeten uitmaken van dit project, en dat er actief wordt samengewerkt met minimaal een van de fieldlabs in de regio. De subsidie bedraagt 35% op de subsidiabele kosten voor individuele mkb’s tot maximaal 25.000 euro per bedrijf, welk bedrag als voorschot wordt betaald.
Bent u net zo enthousiast als wij over dit project, en wilt u meewerken aan en investeren in deze unieke gesubsidieerde samenwerking? Neem dan snel contact op met Dirk van Deursen of Jan Willem Bot voor meer informatie.

Meewerken aan
Dutch Windwheel?

Neem contact op

Artikelen in de Subsidieflits van 10 augustus 2017:

Dutch Windwheel
Personalised Medicine
DHI
RAAK-MBO
Praktijkleren
Zorg op afstand

Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 09/08/2017 

- Categorieën: IPC