Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
#


Op het gebied van subsidies, innovatie en
financieringen zijn er vrijwel dagelijks
nieuwe interessante ontwikkelingen.
PNO volgt deze ontwikkelingen
op de voet en houdt u op de
hoogte.

RVO begonnen met beoordelen WBSO aanvragen 2018

Subsidieverstrekker kan aanvullende vragen hebben

Vóór de deadline op 30 november heeft RVO weer duizenden WBSO-aanvragen voor 2018 ontvangen. De aanvragen moeten allemaal stuk voor stuk worden beoordeeld. RVO kennende gebeurt dit zorgvuldig en met de blik gericht op innovatie. Het kan zijn dat de subsidieverstrekker behoefte heeft aan aanvullende informatie en daartoe een vragenbrief stuurt. Voor de aanvragen met ingangsdatum 1 januari 2018 is de eerste vragenbrief al de deur uit.


PNO beantwoordt de vragenbrief voor u

Van alle WBSO-aanvragen is een flink deel opgesteld door PNO. Als wij een vragenbrief ontvangen dan zorgen wij, in overleg met onze klant, altijd voor beantwoording. In een enkel geval wordt de vragenbrief rechtstreeks naar onze klant gestuurd. Is dit bij u het geval, neem dan contact op met uw consultant zodat hij of zij alsnog voor beantwoording kan zorgen.


Als u geen klant van PNO bent en een WBSO-vragenbrief ontvangt?

Als u zelf WBSO hebt aangevraagd of dit door een ander partij heeft laten doen, en u ontvangt aanvullende vragen van RVO, dan zijn wij graag bereid u te helpen bij de beantwoording daarvan. Het is de enige kans die u heeft (beroep en bezwaar uitgezonderd) om de slaagkans van uw aanvraag positief te beïnvloeden. Een blik van een ervaren WBSO-consultant van PNO kan het risico op een onverhoopte afwijzing sterk verkleinen.


Vragenbrief ontvangen? Neem direct contact met ons op.

Dus, heeft u aanvullende vragen van RVO ontvangen met betrekking tot uw WBSO-aanvraag? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u snel kunnen helpen!

WBSO vragenbrief?


Wij helpen u

Artikelen in de Subsidieflits van 14 december 2017:

MIT-regeling Oost-Nederland
H2020 Marie Curie ITN
Openstellingsbesluit EZ
Innovatiebox
Loopbaanadvies
Gebruik van dit artikel of delen hieruit is toegestaan, mits daarbij PNO Consultants als bron wordt vermeld.


Gepubliceerd op: 07/12/2017 

- Categorieën: Subsidies, WBSO