Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
PNO Consultants
Elke organisatie met innovatie-
en groeiambities moet nadenken
over de financiering daarvan.
Steeds weer opnieuw, want de
ideale oplossing van nu kan
morgen alweer achterhaald zijn.

Een partij die uw ambities kent en
begrijpt kan bij de ontwikkeling en
uitvoering het verschil maken!

Over PNO

Het financieren van innovatie, research en investeringsambities wordt er niet eenvoudiger op. Als alternatief voor of aanvulling op de traditionele bankfinanciering komen er gelukkig steeds meer private financieringsmogelijkheden beschikbaar. PNO kent die route naar publieke en private financiering als geen ander. Met onze kennis helpen wij u om financieringsoplossingen te vinden voor uw ambities.

Wilt u meer weten?Hoe wij werken

Onze werkwijze is ontstaan uit ruim 30 jaar ervaring - en een ongeëvenaard trackrecord van succesvolle subsidieaanvragen:

  • Voor uw plannen identificeren wij de best passende financieringskansen: subsidies, fiscaal, privaat - of een mix daarvan.
  • Onze financiële en sectorspecialisten verzorgen de volledige financieringsaanvraag. Zij nemen initiatief waar nodig en begeleiden bijvoorbeeld bij het vinden van samenwerkingspartners - een voorwaarde bij sommige subsidievormen.
  • Wij zijn er ook voor u ná de toekenning van de subsidie of financiering: de verplichte administratie, rapportage, alles. Zodat u uw ambities daadwerkelijk realiseert.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij hebben naar onze klanten geluisterd. Daarom factureren wij digitaal. Het milieu speelt hierbij een grote rol: door minder papier te gebruik belasten we het milieu minder zwaar.Stel ons uw vraag. Wij helpen u graag

Start-up, mkb, multinational, universiteit, sectorfonds of overheid. Welke organisatie u ook vertegenwoordigt, wij helpen u graag met het realiseren van uw ambities. Dat doen wij vanuit uw regio in Nederland (PNO heeft vestigingen in Eindhoven, Groningen, Enschede, Maastricht, Rotterdam, Rijswijk, Amsterdam en Utrecht). Of vanuit een van de zes EU-lidstaten waar wij eveneens vestigingen hebben. Mail ons en u ontvangt binnen een werkdag een reactie van een specialist. Als er financieringsmogelijkheden zijn, dan vinden wij die voor u. Laten we snel kennismaken!