Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Vacature Junior Consultant Transport
Bij PNO kom je in aanraking met de
meest uiteenlopende thema’s zoals
energie, zorg, veiligheid en voeding.

Vanuit acht vestigingen in Nederland
werken zo’n 175 specialisten
dagelijks voor interessante klanten.
We zijn internationaal actief en
met zo'n 20 vestigingen
vertegenwoordigd in Europa.

Vacature Junior Consultant Transport - Randstad

Werken als junior consultant bij PNO betekent werken voor een dienstverlener die bedrijven en organisaties helpt bij het vormgeven, financieren en uitvoeren van hun innovatie, en (uitbreidings)investeringsprojecten. Voor het financieren benutten wij regionale, nationale en Europese subsidies, fiscale maatregelen, kredieten en investeringsfondsen. Onze activiteiten brengen ons in contact met de meest uiteenlopende thema’s zoals energie, zorg, veiligheid en voeding. Vanuit acht vestigingen in Nederland werken zo’n 175 specialisten dagelijks voor interessante klanten – van klein tot zeer groot, en van ondernemer tot publieke instelling. PNO Consultants is daarnaast internationaal actief.

Voor uitbreiding van ons team Transport in de Randstad zijn wij op zoek naar een:


FULLTIME JUNIOR CONSULTANT TRANSPORT

Interesse in deze functie?

WAT GA JIJ DOEN?

Als junior consultant kom je direct bij innovatieve organisaties in de transportsector over de vloer. Zo heb je het ene moment een afspraak bij een innovatieve multinational, een paar dagen later spreek je een wetenschapper die onderzoek doet naar automatisch rijden om vervolgens tijdens een (kennis)netwerkbijeenkomst een gedreven startup te ontmoeten die vol passie spreekt over zijn nieuwe planningsapp waarmee transporteurs zogenaamde lege retourritten van vrachtwagens kunnen voorkomen.

Je verdiept je in deze organisaties, mengt je in lokale relevante netwerken en bent uiteindelijk in staat om deze organisaties te voorzien van financiering voor hun innovaties. Door jouw kennis van het (inter)nationale financierings- en subsidielandschap, jouw expertise op het gebied van transport en jouw enthousiasme om mooie projecten te bouwen worden de kansen voor jouw klanten optimaal benut. Zo maken zij hun ambities waar en jij de jouwe. Als consultant bij PNO kun je daarom met recht zeggen dat je een steentje bijdraagt aan innovatie in de transportsector en economische groei in Nederland.

Je staat er als startend consultant daarnaast nooit alleen voor. Tijdens een gedegen inwerktraject stel je een ontwikkelprogramma op. Vervolgens krijg je, onder begeleiding van ervaren collega’s, steeds meer verantwoordelijkheden en werk je in de loop van je eerste jaar toe naar het zelfstandig bedienen van jouw klanten. Kortom, een mooie kans om je verder te ontwikkelen als consultant!


PAS JIJ IN DIT PROFIEL?

Je bent goed in zaken voor elkaar krijgen omdat je overtuigingskracht koppelt aan intelligentie en een passie hebt voor maatschappelijke impact. Het Team Transport richt zich op innovaties die transport en logistiek duurzamer en economisch sterker maken. Denk daarbij aan het stimuleren van Smart Mobility in de stad en regio door het inzetten van nieuwe concepten als Mobility as a Service of het toepassen van ICT om transport processen duurzamer en efficiënter te maken door inzet van Intelligent Transport Systems en zelfrijdende trucks. En uiteraard zijn we samen met onze klanten nauw betrokken bij ontwikkeling en inzet van duurzame brandstoffen en elektrisch vervoer. Vind je deze onderwerpen ook interessant, dan nemen we graag in ons team op.

Voor deze interessante functie met veel ontwikkelmogelijkheden moet je natuurlijk wel wat in huis hebben:

 • Een afgeronde (technische) opleiding op academisch niveau
 • Maximaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van (transport)innovatie
 • Ervaring met innovatie en vooral Europese subsidies is een pré
 • Daadkracht en resultaatgerichtheid, affiniteit met het werken met targets en deadlines
 • Een sterk ontwikkeld vermogen om te analyseren en te begrijpen hoe organisatorische en technische processen werken
 • Zelfkritische instelling met de wil om bovenal kwaliteit te leveren
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Uitstekende schrijfvaardigheden die nodig zijn voor onder andere het schrijven van aanvragen, het beschrijven van het project, het schriftelijk promoten van de innovatie-componenten of een plan van aanpak

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met enthousiaste en hulpvaardige collega’s
 • Een Training & Developmentprogramma waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden binnen onze organisatie
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, inclusief mobiele telefoon en laptop
 • Een up-to-date en flexibele werkplek is beschikbaar op onze kantoren in de Randstad.

Reageren of meer weten over deze vacature?

Als je interesse hebt in deze vacature ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met uitgebreid CV. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Arjen Modderman, arjen.modderman@pnoconsultants.com, 06-46231772.

Solliciteren doe je via onderstaande sollicitatiebutton. Een assessment/psychologisch onderzoek kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Terug naar het vacatureoverzicht

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze functie?