Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
High Tech Systemen & Materialen
"Nederland is leidend op gebieden
als embedded systems, nano-
elektronica en mechatronica.

Via het topsectorenbeleid profiteren
Nederlandse HTSM-bedrijven van
ondersteuning op gebieden als kennis-
uitwisseling, samenwerking en financiering.
Maar ook het Europese innovatieprogramma
Horizon 2020 biedt een enorme impuls met interessante
subsidieprogramma’s en internationale samenwerkingsmogelijkheden."

High Tech Systemen & Materialen

High Tech Systemen & Materialen (HTSM) is niet voor niets een van de Nederlandse topsectoren. Nederland is leidend op gebieden als embedded systems, nanoelektronica en mechatronica. Voor het versterken en uitbouwen van de sector wordt via het topsectorenbeleid steun geboden op gebieden als kennisuitwisseling, samenwerking en financiering. Daarnaast biedt het Europese innovatieprogramma Horizon 2020 een enorme impuls aan HTSM-bedrijven met interessante subsidieprogramma’s en internationale samenwerkingsmogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Onze HTSM specialisten

Alleen met ruime kennis van deze domeinen kan een goede verbinding worden gemaakt tussen uw HTSM-ambities en de hierboven genoemde versnellers. Hoogste tijd voor een kennismaking met ons specialistenteam.

 

Arno Schoevaars is interim manager van team High Tech. Hij heeft Politicologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichting Politiek en Bedrijfsleven. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring met nationale, regionale en Europese subsidies in sectoren als High tech, ICT, Energie, Milieu en Transport. Arno heeft een sterk internationaal netwerk in zowel de publieke als private sector, veel ervaring op het gebied van subsidie- en innovatieadvies en in het ontwikkelen en organiseren van Horizon 2020-projecten
Sanae Boulay studeerde Vaste Stoffen Fysica aan de Université  Piere et Marie Curie en Fysica aan de University of Orsay, beide te Parijs.Voordat zij als High Tech consultant bij PNO Consultants kwam heeft zij ruime onderzoekservaring opgedaan bij gerenommeerde onderzoeksinstellingen zoals het Institut d'Electronique de Microélectronique et de Nanotechnologie in Villeneuve d'Ascq in Frankrijk, de University of Manchester en het IMEC in Eindhoven. Bij PNO ligt haar focus op het initiëren en coördineren van samenwerkingsprojecten.
Tim Dekker heeft Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt sinds 2014 bij PNO als adviseur Innovatie en is betrokken bij verschillende Europese projecten op het gebied van high tech systemen en veiligheid. Hiervoor heeft Tim jarenlang gewerkt in Brussel bij een lobby en advieskantoor rondom EU-financiering en -regulering.  Bij PNO ligt zijn focus op het initiëren en coördineren van Europese samenwerkingsprojecten.  

Serkan Yildrim heeft Management Economie en Recht gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. HIj is een compliance en financieel/projectmanagement expert op het gebied van R&D-multipartner projecten, zowel nationaal als EU. Serkan heeft voorheen voor TNO en Avans Hogeschool gewerkt. Bij PNO adviseert Serkan multinationals op het gebied van semiconductors en chemische toepassingen. Hij is gespecialiseerd in de onderzoeksprogramma’s CATRENE, Ecsel, FP7, Interreg en PointOne.
Sebastien Balech is afgestudeerd in engineering, automatic control  en financiering aan de Universiteit van Nantes in 2006. Voordat hij als High Tech Consultant aan de slag ging bij PNO heeft hij ruimte ervaring opgedaan met grootschalige internationale engineering projecten voor o.a. AREVA NP (Taishan EPR project) en Siemens. Vervolgens heeft hij vanuit verschillende organisaties (o.a. Volontariat International en Enterprise (VIE), Euroquality en Eurinnov) gewerkt aan diverse aanvragen – en managementopdrachten voor Europese projecten en programma’s (o.a. FP7, Eurostars en Life+). Bij PNO ligt het accent van Sebastien op het schrijven en indienen van Europese samenwerkingsprojecten. 
Tom van Tilborg heeft Marketing Management gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft hierna gewerkt voor een detacheringsorganisatie voor software engineers en een distributeur van industriële positiesensoren. Sinds 2016 is hij bij PNO actief in de rol van consultant High Tech. Bij PNO ligt zijn focus bij het schrijven van subsidie aanvragen voor klanten in de High Tech Systemen & Materialen sector.
   


Connecting Ambitions

Wilt u meer weten?

THEMA'S

  • Fotonica
  • Mechatronics & Equipment
  • IC’s, MEMS and Sensors
  • SMART Industy and 3D printing
  • Security & Safety
  • SMART Medical Devices