Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?

Bel 088 – 838 13 81

High Tech Systemen & Materialen
"Nederland is leidend op gebieden
als embedded systems, nano-
elektronica en mechatronica.

Via het topsectorenbeleid profiteren
Nederlandse HTSM-bedrijven van
ondersteuning op gebieden als kennis-
uitwisseling, samenwerking en financiering.
Maar ook het Europese innovatieprogramma
Horizon 2020 biedt een enorme impuls met interessante
subsidieprogramma’s en internationale samenwerkingsmogelijkheden."

High Tech Systemen & Materialen

High Tech Systemen & Materialen (HTSM) is niet voor niets een van de Nederlandse topsectoren. Nederland is leidend op gebieden als embedded systems, nanoelektronica en mechatronica. Voor het versterken en uitbouwen van de sector wordt via het topsectorenbeleid steun geboden op gebieden als kennisuitwisseling, samenwerking en financiering. Daarnaast biedt het Europese innovatieprogramma Horizon 2020 een enorme impuls aan HTSM-bedrijven met interessante subsidieprogramma’s en internationale samenwerkingsmogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Onze HTSM specialisten

Alleen met ruime kennis van deze domeinen kan een goede verbinding worden gemaakt tussen uw HTSM-ambities en de hierboven genoemde versnellers. Hoogste tijd voor een kennismaking met ons specialistenteam.

 

Henk Gerards is verantwoordelijk voor het team High Tech. Hij is een ondernemende bouwer die Economische Geografie aan de Radboud Universiteit en daarna Post-HBO Bedrijfskunde aan de Hogeschool voor Arnhem en Nijmegen heeft gestudeerd. Henk heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het initiëren, opbouwen en financieren van innovatie- en samenwerkingsprojecten onder andere in de Semiconductor, MEMS & Sensor Industrie. Daarbij heeft hij ruime ervaring opgedaan bij het succesvol verwerven van Regionale, Provinciale, Nationale en Europese financiering (o.a. EFRO, ESF, INTERREG en KP7) en tevens het gedegen managen van grootschalige samenwerking- en innovatieprojecten. 
Sanae Boulay studeerde Vaste Stoffen Fysica aan de Université  Piere et Marie Curie en Fysica aan de University of Orsay, beide te Parijs.Voordat zij als High Tech consultant bij PNO Consultants kwam heeft zij ruime onderzoekservaring opgedaan bij gerenommeerde onderzoeksinstellingen zoals het Institut d'Electronique de Microélectronique et de Nanotechnologie in Villeneuve d'Ascq in Frankrijk, de University of Manchester en het IMEC in Eindhoven. Bij PNO ligt haar focus op het initiëren en coördineren van samenwerkingsprojecten.
Tim Dekker heeft Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt sinds 2014 bij PNO als adviseur Innovatie en is betrokken bij verschillende Europese projecten op het gebied van high tech systemen en veiligheid. Hiervoor heeft Tim jarenlang gewerkt in Brussel bij een lobby en advieskantoor rondom EU-financiering en -regulering.  Bij PNO ligt zijn focus op het initiëren en coördineren van Europese samenwerkingsprojecten.  

Serkan Yildrim heeft Management Economie en Recht gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. HIj is een compliance en financieel/projectmanagement expert op het gebied van R&D-multipartner projecten, zowel nationaal als EU. Serkan heeft voorheen voor TNO en Avans Hogeschool gewerkt. Bij PNO adviseert Serkan multinationals op het gebied van semiconductors en chemische toepassingen. Hij is gespecialiseerd in de onderzoeksprogramma’s CATRENE, Ecsel, FP7, Interreg en PointOne.

Yvonne Vermonden studeerde European Studies en Bestuurskunde aan de universiteit van Twente in Enschede. Voor haar masterscriptie heeft zij onderzoek gedaan in de veranderingen in het nieuwe subsidieprogramma van Horizon 2020 met als specifieke focuss Interreg, EFRO en POP. Dit onderzoek heeft zij in opdracht van PNO uitgevoerd. Naar haar afstuderen is Yvonne aan de slag gegaan bij PNO consultants. Bij PNO ligt haar focuss op de compliance verplichtingen van samenwerkinsprojecten en het schrijven van aanvragen voor klanten. 
Sebastien Balech is afgestudeerd in engineering, automatic control  en financiering aan de Universiteit van Nantes in 2006. Voordat hij als High Tech Consultant aan de slag ging bij PNO heeft hij ruimte ervaring opgedaan met grootschalige internationale engineering projecten voor o.a. AREVA NP (Taishan EPR project) en Siemens. Vervolgens heeft hij vanuit verschillende organisaties (o.a. Volontariat International en Enterprise (VIE), Euroquality en Eurinnov) gewerkt aan diverse aanvragen – en managementopdrachten voor Europese projecten en programma’s (o.a. FP7, Eurostars en Life+). Bij PNO ligt het accent van Sebastien op het schrijven en indienen van Europese samenwerkingsprojecten. 
Tom van Tilborg heeft Marketing Management gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft hierna gewerkt voor een detacheringsorganisatie voor software engineers en een distributeur van industriële positiesensoren. Sinds 2016 is hij bij PNO actief in de rol van consultant High Tech. Bij PNO ligt zijn focus bij het schrijven van subsidie aanvragen voor klanten in de High Tech Systemen & Materialen sector.
  Sander Gielen is senior consultant en business developer in het HTSM team. Hij is gepromoveerd in modelvorming in biomechanica aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft bijna 20 jaar ervaring in het opzetten en uitvoeren van complexe multi-disciplinaire samenwerkingsprojecten in de automotive-, maritieme-, verlichtings-, en semiconductorindustrie, zowel vanuit een materialen-, fabricage-, als toepassingsperspectief. Bij PNO richt hij zich op de ontwikkeling van R&D strategie van bedrijven en de opzet van samenwerkingsprojecten om deze strategie te realiseren.
   


Connecting Ambitions

Wilt u meer weten?

THEMA'S

  • Fotonica
  • Mechatronics & Equipment
  • IC’s, MEMS and Sensors
  • SMART Industy and 3D printing
  • Security & Safety
  • SMART Medical Devices