Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Life Sciences & Health
"Overheden, universitaire medische
centra, med- en biotechbedrijven,
de farma, zorginstellingen en
-verzekeraars, patiënten-
verenigingen en zelfs ICT-bedrijven werken
samen aan veelbelovende innovaties.

Life Sciences & Health is dan ook een
complexe sector, waarin goede samenwerking
en financiering cruciaal zijn voor succes."

Subsidiekansen voor eHealth

Bent u bezig met zorginnovaties? Bijvoorbeeld tele-monitoring (zorg op afstand), elektronische dossiers of (zelf) diagnose via mobiele Apps? Dan heeft u vast wel gehoord van eHealth: het toepassen van informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Nu zijn er financiële middelen beschikbaar om uw eHealth ambities te verwezenlijken. 

Wilt u meer weten?

eHealth; dé sleutel voor de zorg

EHealth wordt door de overheid, het werkveld en ook het bedrijfsleven (mkb’ers) gezien als dé sleutel om de zorg effectiever en efficiënter uit te voeren. Uit de eHealth monitor van het NIVEL blijkt dat het integreren van eHealth in organisaties niet zonder slag of stoot gaat. Waarom? Inbedden in de organisatie blijkt lastig te zijn. Of de randvoorwaarden, zoals tijd en financiering, zijn de struikelblokken. Ook zijn eindgebruikers, zoals patiënten, niet altijd op de hoogte van de beschikbare eHealth mogelijkheden. Dus, nog genoeg vlakken om uw eHealth ambities te verwezelijken.


Uw eHealth ambities realiseren?

Om uw ambities op het gebied van eHealth te verwezenlijken stellen Nederland én Europa financiële middelen beschikbaar, zoals EFRO, Interreg, AAL en H2020. Hiermee kunt u uw onderzoek-, ontwikkeling-, en implementatieprojecten op het snijvlak eHealth en gezondheidszorg financieren. PNO denkt graag actief mee over het opzetten en uitvoeren innovatieve eHealth projecten, het organiseren van consortia en het zoeken van financiering. Wij werken samen met belangrijke stakeholders, zoals universiteiten, zorginstellingen en ICT-bedrijven.


Kortom, bespreek uw eHealth ambities eens met onze specialist.