Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
Logistiek
"Met 1.250 miljard euro jaaromzet en
ruim 10 miljoen banen is tranport een
belangrijke sector in Europa.

Om te voorzien in de groeiende
vraag naar mobiliteit en om de
uitdagingen op het gebied van klimaat
en veiligheid aan te gaan zijn inno-
vaties en investeringen in infrastructuur
en slimme technologieën noodzakelijk. "

Transport

Met een jaarlijkse omzet van 1.250 miljard euro en ruim 10 miljoen banen is transport een belangrijke sector van Europa. Om te voorzien in de groeiende vraag naar mobiliteit, zowel voor goederen als personen, zijn grote investeringen in infrastructuur en slimme technologieën noodzakelijk, zowel op het gebied van vervoersmiddelen als de IT-systemen daaromheen. Daarnaast staat de sector voor uitdagingen op het gebied van klimaatverandering en veiligheid. Zowel onze nationale overheden en de Europese Commissie stimuleren en ondersteunen daarom investeringen in milieubewuste logistieke infrastructuur en hieraan gerelateerde innovaties. Dit doen zij onder meer met aantrekkelijke subsidieprogramma’s zoals MIT Logistiek, CEF, EFRO, Interreg en Horizon 2020.

Wilt u meer weten?

Onze transport-specialisten

Zonder diepgaande kennis van de sector, een sterk netwerk en een succesvol trackrecord in subsidiedienstverlening zouden wij onze diensten niet aanbieden. Gelukkig hebben wij een team ervaren specialisten:

Arno Schoevaars is verantwoordelijk voor het team Transport. Hij heeft Politicologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichting Politiek en Bedrijfsleven. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring met nationale, regionale en Europese subsidies in sectoren als High tech, ICT, Energie, Milieu en Transport. Arno heeft een sterk internationaal netwerk in zowel de publieke als private sector, veel ervaring op het gebied van subsidie- en innovatieadvies en in het ontwikkelen en organiseren van Horizon 2020-projecten
Simone Zwijnenberg heeft Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties aan de Rijks Universiteit Groningen gestudeerd. Binnen het team heeft Simone zich gespecialiseerd in investeringen en innovaties in logistieke infrastructuur. Zij heeft ruime ervaring met het ontwikkelen, aanvragen en managen van regionale, nationale en EU-projecten zoals WED, HIRB, MIT Logistiek, DINALOG, TEN-T /CEF, Marco Polo, EFRO.

Arjen Rodenburg heeft aan de Haagse Hogeschool de studie “European Studies” afgerond en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Europese subsidies en samenwerkingsprogramma’s. Hij heeft ervaring met Interreg, EFRO, KP7 & HORIZON 2020, LIFE en TEN-T/CEF-Transport. Arjen heeft diverse transportgerelateerde projecten opgezet en houdt zich binnen team Transport vooral bezig met stedelijke bereikbaarheid en mobiliteit.

Anouk van der Veeken heeft Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gestudeerd. Zij is vanaf begin 2016 werkzaam bij PNO en heeft in een korte tijd een breed scala aan klanten bediend. Voor deze klanten heeft Anouk binnen diverse Europese en Nationale regelingen zoals CEF, Interreg, Horizon 2020, MIT en EIA, MIA aanvragen mee ontwikkeld.

Connecting Ambitions