Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81

Eurostars: subsidie voor R&D

Subsidieprogramma voor de beste innovaties in mkb

Bent u een mkb met groeiambities? Werkt u aan een of meer innovatieve R&D-projecten? En doet u dat samen met Europese partners? Dan kunt u misschien subsidie krijgen vanuit het Eurostars-subsidieprogramma. De hoogte van deze subsidie hangt af van uw activiteiten en uw partners. Wij helpen u graag bij het opzetten, uitwerken en omschrijven van uw innovatieproject. En bij het vinden van de beste partners.

Contact button

Doel van Eurostars-subsidie

De Europese Unie wil dat innovatie in het midden- en kleinbedrijf gemakkelijker en sneller leidt tot marktintroductie. Hiervoor is het Eurostars-programma opgericht. Eurostars subsidieert R&D-activiteiten in het mkb. En helpt om innovatieprojecten marktgerichter te maken. Daarnaast stimuleert Eurostars de samenwerking van het mkb over de Europese grenzen heen. Door deze internationalisering heeft een innovatie meer kans van slagen.

 

Voor wie is Eurostars-subsidie?

Eurostars-subsidie is bedoeld voor mkb’s die samenwerken met minimaal één andere partij uit een Eurostars land. Dit zijn hoofdzakelijk EU-landen, aangevuld met enkele andere landen. Zij moeten samenwerken aan R&D-activiteiten in een innovatieproject. De lat ligt hierbij hoog. Alleen de meest veelbelovende projecten krijgen subsidie.

 

Waarom is Eurostars-subsidie voor u interessant?

Eurostars-subsidie helpt om uw innovatie tot marktintroductie te brengen. Maar daarnaast is het promotie voor uw bedrijf. Wie Eurostars-subsidie krijgt, behoort tot de Europese top. En dat brengt voordelen met zich mee. Ook heeft Eurostars eenvoudige administratie-eisen. U hoeft bij de uitvoering van uw project niet zeer uitgebreid te rapporteren. Het aanvragen en de communicatie met het Eurostars-kantoor gaat digitaal. Kortom, Eurostars is uitdagend én eenvoudig.

 

Eurostars-subsidie aanvragen

Wilt u Eurostars-subsidie aanvragen? Dan helpen wij u graag met uw aanvraag. Heeft u nog geen partners gevonden, of is uw project nog in ontwikkeling? Wij beschikken over een internationaal netwerk van mkb’s, het grootbedrijf en kennisinstellingen met expertise in alle sectoren. We helpen u graag uw project gereed te maken voor Eurostars. Neem gerust contact met ons op.