Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?

Bel 088 – 838 13 81

Eurostars
Met subsidies stimuleren overheden
bedrijven en organisaties om bepaalde
activiteiten uit te voeren. Activiteiten die
aansluiten op thema’s die belangrijk zijn
voor uw regio, Nederland of Europa.

Met de juiste subsidie kunt u dus niet alleen
uw eigen doelen behalen. U levert bovendien
een bijdrage aan het oplossen van de
grotere uitdagingen in onze maatschappij.

Eurostars: krachtig subsidieprogramma voor de beste innovaties

Innovatie, marktgerichtheid en internationalisering bepalen het succes van mkb’s met groeiambities. Voor hen is er het subsidieprogramma Eurostars, dat mkb’s met R&D-activiteiten helpt om in Europese samenwerking met minimaal één andere partij innovatieprojecten van de grond te krijgen. 
De eerstvolgende deadline voor het indienen van nieuwe aanvragen is op 14 september
 2017. 
 

Wilt u meer weten?


Alleen de beste innovatieprojecten krijgen Eurostars subsidie

Sterk punt van Eurostars subsidie is dat het daadwerkelijk helpt uw innovatie tot marktintroductie te brengen. Maar, om voor Eurostars in aanmerking te komen, ligt de lat hoog! De EU wil het beste uit de deelnemers halen en de meest veelbelovende projecten boven water halen. Alleen de beste projecten krijgen dus Eurostars subsidie.

Eenmaal in het programma opgenomen, profiteert u naast subsidie van belangrijke andere voordelen. Alleen al het feit dat u behoort tot de Europese top is interessante promotie voor uw bedrijf! Daarbij komt dat Eurostars een eenvoudige administratie heeft, zodat u bij de uitvoering van uw project niet zeer uitgebreid hoeft te rapporteren. Het aanvragen en de communicatie met het Eurostars kantoor gaat zelfs digitaal! Kortom, Eurostars is uitdagend én eenvoudig.


PNO maakt van u een Eurostar!

Het opzetten, uitwerken en omschrijven van een excellent innovatieproject en het bijeenbrengen van een Europees samenwerkingsverband behoren tot de kernactiviteiten van PNO. In ons internationale netwerk bevinden zich onder andere mkb’s, het grootbedrijf en kennisinstellingen met expertise in alle sectoren. En het mooie van Eurostars is dat u bepaalt met wie en wat voor organisatie u wilt samenwerken.


Wilt u ook een Eurostar worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.