Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81

Horizon 2020: LEIT Nanotechnologies, advanced materials and production

Subsidie voor nanotechnologie en materialen

 

Bent u bezig met state-of-the-art nanotechnologie en materialen? Denk aan materialen, productie en processen? Dan kunt u misschien subsidie aanvragen binnen het Horizon 2020-subsidieprogramma Leadership in enabling and industrial technologies: Nanotechnologie. Tot 2020 is ruim 13,5 miljard euro beschikbaar om innovatie en ontwikkeling te stimuleren op het gebied van nanotechnologie. Daarmee is dit het grootste subsidieonderdeel van Horizon 2020. Wij helpen u graag met uw aanvraag.

Contact button        


 

 

Doel van Horizon 2020 Nanotechnologie

De Europese Unie wil dat Europese organisaties tot de wereldtop gaan behoren als het gaat om nanotechnologie. Daarmee wil de EU zich voorbereiden op toekomstige uitdagingen in bijvoorbeeld de zorg of energievoorzieningen. Daarom stelt de EU subsidie beschikbaar in het Horizon 2020-programma Leadership in enabling and industrial technologies: Nanotechnologies, advanced materials and production. Er zijn en komen subsidies beschikbaar voor de ontwikkeling en innovatie op bijvoorbeeld de volgende gebieden:
  • nanotechnologie, geavanceerde materialen en productie
  • biotechnologie
  • fabrieken van de toekomst
  • energie-efficiënte gebouwen
  • duurzame procesindustrieën

 

 

Voor wie is Horizon 2020 Nanotechnologie?

U kunt Horizon2020 nanotechnologie-subsidie aanvragen als universiteit, onderzoeksinstelling, mkb en groter bedrijf. U moet wel onderdeel zijn van een samenwerkingsverband. Mkb's kunnen aan dit programma ook deelnemen via het SME-instrument. Daarbij is samenwerking niet verplicht.

 

 

Horizon 2020 Nanotechnologie subsidie aanvragen?

Wilt u zelf Horizon 2020 nanotechnologie subsidie aanvragen? Onze experts in de sector High Tech Systemen en Materialen helpen u graag om uw project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.