Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81

Horizon 2020: Secure societies

Werken aan veiligheid in Europa

Bent u bezig met activiteiten die bijdragen aan de stabiliteit en veiligheid binnen Europa? Van zowel de economie, de samenleving, de burger als de infrastructuur? Dan kunt u misschien subsidie aanvragen binnen het Horizon 2020-subsidieprogramma, onderdeel Secure societies. Tot en met 2020 is ruim 1,5 miljard euro beschikbaar voor projecten met als doel de Europese burger, samenleving, economie, infrastructuur, stabiliteit en welvaart te beschermen. Wij helpen u graag met uw aanvraag.

Contact button        


Doel van Horizon 2020 Secure societies

Veiligheid is essentieel om een maatschappij draaiende te houden. Daarom stelt de Europese Unie subsidie beschikbaar via het Horizon 2020-subsidieprogramma, onderdeel Secure societies. De subsidie financiert onderzoek en innovaties die de veiligheid in de EU moeten vergroten. Denk aan hightech-oplossingen om te beschermen tegen allerlei nieuwe, inventieve soorten van criminaliteit. Of aan technologieën, systemen en gereedschappen tegen methoden van terroristen en cybercriminelen. Daar is samenwerking voor nodig tussen industriële, academische en publieke organisaties. En natuurlijk met eindgebruikers.

 

Voor wie is Horizon 2020 Secure societies?

U kunt Horizon 2020 Secure societies subsidie aanvragen als universiteit, onderzoeksinstelling, mkb, groter bedrijf, ngo, wetshandhavingsinstantie en andere overheid. U moet wel onderdeel zijn van een samenwerkingsverband. Mkb's kunnen aan dit programma ook deelnemen via het SME-instrument. Daarbij is samenwerking niet verplicht. Uw project moet vallen binnen een van de volgende vier thema’s:

  • weerstand tegen en veerkracht na rampen
  • criminaliteit en terrorisme
  • veiligheid aan de grens en over de grens
  • digitale veiligheid

Horizon2020 Secure societies subsidie aanvragen?

Wilt u H2020 Secure societies subsidie aanvragen? Onze experts in onder meer ICT en hightech helpen u graag uw project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.