Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81

EFRO Zuid: Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Subsidie voor regionale samenwerkingsprojecten

Heeft u met uw bedrijf plannen voor een innovatief samenwerkingsproject in Zuid-Nederland? EFRO Zuid verstrekt subsidies die uw project kunnen ondersteunen. Er is 114 miljoen euro beschikbaar. Heeft u een bedrijf in Noord-Brabant, Limburg of Zeeland en ziet u kans voor een innovatieve samenwerking? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 


Contact button

Doel van EFRO Zuid

Het doel van EFRO Zuid is om bedrijven binnen de zuidelijke regio van Nederland met elkaar te verbinden. Zuid-Nederland heeft een brede industriële basis en een uniek netwerk van makers en ontwerpers. Met de EFRO-regeling kunnen verschillende partijen met elkaar samenwerken en een bijdrage leveren aan de realisatie van Europese doelen. 

 

Voor wie is EFRO Zuid? 

De subsidie is beschikbaar voor zowel grote ondernemingen als mkb’s, maar ook voor onderzoeks-, kennis- en opleidingsinstituten. Hiermee wil de EU geen enkele bedrijfstak uitsluiten van deelname aan een innovatief project. U moet gevestigd zijn in Noord-Brabant, Limburg of Zeeland. Wilt u de slaagkans van uw aanvraag vergroten? Zorg dan dat verschillende technologiedomeinen betrokken zijn bij het project. Verder moeten alle partijen innovatieve producten en diensten ontwikkelen die betrekking hebben op een maatschappelijk probleem. De volgende soorten projecten hebben de voorkeur: 
  • versterking van de onderzoeks- en innovatie-infrastructuur
  • versterking van het open innovatiesysteem 
  • bevordering van valorisatie 
  • bevordering van koolstofarme economie

 

EFRO Zuid subsidie aanvragen

Heeft u een bedrijf in de regio Zuid-Nederland en wilt u subsidie aanvragen? Wij helpen u graag om uw project tot een succes te maken. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs.