Direct contact? Bel 088 - 838 13 81

Direct contact?
Bel 088 – 838 13 81
IDG
Met subsidies stimuleren overheden
bedrijven en organisaties om bepaalde
activiteiten uit te voeren. Activiteiten die
aansluiten op thema’s die belangrijk zijn
voor uw regio, Nederland of Europa.

Met de juiste subsidie kunt u dus niet alleen
uw eigen doelen behalen. U levert bovendien
een bijdrage aan het oplossen van de
grotere uitdagingen in onze maatschappij.

IDG: Innovatief en Duurzaam Groningen

Subsidie voor projecten van mkb’s

Bent u een Gronings mkb en gaat u een innovatief en duurzaam project uitvoeren? Dan kunt u misschien wel gebruik maken van het subsidieprogramma Innovatief en Duurzaam Groningen (IDG). IDG steunt mkb’s die een innovatieproject gaan uitvoeren. Wilt u weten waar uw kansen liggen? Neem gerust contact met ons op.


Contact button

Wilt u meer weten?

Doel van IDG

Het doel van het subsidieprogramma IDG is om Groningse mkb’s te stimuleren om innovatieprojecten uit te voeren, die zijn gericht op nieuwe duurzame producten of productieprocessen. Het programma biedt met name kansen voor innovaties op het gebied van Life Sciences, Agri-business, Energiebesparing, Milieu & Duurzaamheid, Biobased Economy en CO2-reductie.

 

Voor wie is het IDG? 

Het subsidieprogramma IDG is bedoeld voor Groningse mkb’s die duurzame en innovatieve projecten uitvoeren. Daarbij ligt de focus op bedrijven die willen investeren in een vernieuwende technologie, bijvoorbeeld in het kader van een nieuw te ontwikkelen (of sterk verbeterd) product, of gericht op het beter en duurzamer maken van een productieproces. Samenwerking is geen vereiste, maar kan soms wel een pre zijn. 

 

IDG-subsidie aanvragen

Wilt u weten of uw plannen kans maken op een IDG-subsidie? Wij kunnen u vertellen waar de beste kansen liggen en u helpen bij het opstellen van uw subsidieaanvraag. Neem dus gerust contact met ons op.

 

Wilt u meer weten?